Team Frisbeewinkel

Frisbeesport draait om plezier. We helpen daarom een aantal verenigingen en mensen om dat plezier uit te dragen. Naast dat we een aantal frisbeeclubs een korting voor hun leden aanbieden, sponsoren we ook een aantal spelers met kleding en discs. Samen vormen zij team frisbeewinkel. Hieronder stellen we ze aan je voor.

Team Frisbeewinkel heeft een youtube kanaal: https://www.youtube.com/@teamfrisbeewinkel

Teamcaptain
Mr. Peter Buijsrogge

Peter Buijsrogge is een bekende naam in Disc Golf Nederland en veel zichtbaar op de courses. Met zijn jarenlange internationale ervaring (meerdere EK’s en WK’s heeft hij op zijn naam) heeft hij goed zicht op wat er speelt. Hij vervult voor ons de rol van teamcaptain.

Hij heeft zich jarenlang ingezet om de National Tour te organiseren namens de Nederlandse Frisbee Bond. Deze betrokkenheid en inzet verdient een ondersteuning wat ons betreft. Ook liep hij toch al een aantal jaren met ons shirt rond zonder dat hij daar iets voor terug wilde.

Onze sponsorbijdrage wordt door Peter ingezet voor de Disc Golf Sport. Onder andere is hij bezig met de NK Disc Golf en organiseerde hij de Dutch Open in het verleden.

Peter is samen met zijn vriendin Cindy toernooidirecteur van de Mike Ocon Memorial, ter nagedachtenis aan deze belangrijke figuur binnen het Nederlandse Disc Golf.

Ruben Timmerman kwamen we tegen in 2019, als opkomend talent. Het was echter niet zuiver zijn sportieve potentie dat ons triggerde om hem te benaderen, maar zijn enthousiasme voor het spel.

Hij was permanent te vinden op de course in Hoogeveen en daarmee een inspirator voor anderen die sindsdien disc golf zijn gaan spelen.

Ruben vindt in Disc Golf een sport waar hij zijn ziel en zaligheid in kwijt kan. Wij vinden Ruben een fijne vent met een gouden hart. Het kan niet anders dan dat zijn plezier in de sport zal leiden tot mooie dingen.  

Ruben
Timmerman

Rudi
Strijker

Disc Golf betekent voor mij dat je met een doel lekker de natuur in gaat.

Je kunt het bijna altijd wel spelen, alleen of met vrienden. Zolang je maar een disc hebt en een course of basket in de buurt.

Er gebeurt iedere ronde wel iets geweldigs, en er blijft altijd wel weer een verbeterpuntje over.

Het voelt eigenlijk heel ontspannen, terwijl je toch een wedstrijd aan het spelen bent. Dat niet altijd alles lukt geeft uitdaging.

Met oefening worden vluchtpatronen van je frisbee steeds beter en mooier.

Tijdens competities leer je mensen kennen die je Disc Golf passie delen en speel je op andere parcoursen. 

Rudi heeft Disc Golf samen met Ruben ontdekt en samen spelen ze vaak in Hoogeveen. Zijn commitment naar Disc Golf en naar Ruben is ongelofelijk groot.

Hij doet niet ingewikkeld. Die mindset is voor hem normaal, maar wij vinden er een enorme kracht van uit gaan. Disc Golf is heel simpel, haalbaar en toegankelijk, een heerlijk tijdverdrijf om de zinnen te verzetten. Rudi houdt het simpel en draagt dat uit. 

Zijn beperking is geen beperking. Hij gooit alle worpen gewoon uit stand en gooit daarmee beter dan menig ander.