Vincere Elite Sandsocks – Zwart

Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €32,95.

De Elite sand socks van Vincere Sports bieden een verbeterde prestatie in vergelijking met de traditionele zandsokken, geschikt voor de meer competitieve atleet. Een verbeterde strakkere pasvorm, gecombineerd met een dikkere zool en neopreen zijpanelen. Laag genoeg om koel te blijven, hoog genoeg om het zand buiten te houden.

De zandsokken (sand socks) van Vincere Sports zijn van oorsprong ontwikkeld voor beach volleybal, maar zijn geschikt voor alle strandsporten, zoals kiting, beach volleybal, beach ultimate frisbee, surfen, zeilen en kayakken. De voorgevormde neopreen zool zorgt ervoor dat de voet wordt beschermd tegen kou, scherp zand, hitte en uitdroging. Bovendien zorgt de sok voor een grote contactoppervlak met het zand, waardoor je afzet krachtiger wordt. De bovenzijde van de sok is gemaakt van een dunne lycra vezel, die ademt en het onderbeen goed omsluit, zodat zand wordt geweerd uit de sok. Je voeten blijven dus droog en zandvrij.

Dit is de “lage” variant van de zandsokken van Vincere Sports. Er is tevens een “hoge” variant die opgetrokken kan worden tot aan de kuit.

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Wij verkopen dé topmerken