Vincere Sports Bootsokken met Neopreen Zool

29,50

Deze Lycra sokken met Neopreen zool zijn ontwikkeld door Vincere Sports voor watersporters zoals kiters, surfers, zeilers en zelfs vissers. Ze zijn licht, ademen, isoleren je voetzool en geven grip op gladde oppervlaktes. Ze zijn niet zo stevig als de bekende neopreen surfschoenen, maar zijn het lichtgewicht alternatief daarvoor. Ze beschermen je voeten tegen uitdroging en verbranding in de zon en zorgen dat je grip hebt op gladde oppervlakken. De Lycra bovenkant zorgt dat je voeten kunnen ademen, maar tegelijkertijd zand en vuil tegenhouden. De onderkant is stroef als schuurpapier.
Boat socks (bootsokken) hebben een zool die betere grip heeft dan de normale zandsokken, ideaal voor aan boord of op harde oppervlakken. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht, wetsuit kwaliteit neopreen. Bootsokken zitten een beetje strakker dan de normale zandsokken. Als je zandsokken maat M gebruikt, heb je soms maat L in bootsokken nodig. Kijk dus goed naar de maataanduidingen bijgaand (de maten zijn anders dan bij normale zandsokken).
Als je wilt dat je sokken lang meegaan, doe ze dan uit voordat je de parkeerplaats op loopt. Op beton en asfalt slijten ze veel harder en dat is zonde.
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Wij verkopen dé topmerken