Innova MLU Pulsar 175 Gram

14,50

De Pulsar is een Ultimate wedstrijdschijf die voor de Major League Ultimate (de eerste professionele Amerikaanse Ultimate clubcompetitie) werd geintroduceerd. In vergelijking met de vorm van de Daredevil discs (nu ook gekopieerd door Discraft) is de rand wat vierkant en rigide. Ideaal voor wat ze in Amerika wilden zien in de grote stadions: “Dump, Dump, Swing, Huck!”

Inmiddels is de MLU opgehouden te bestaan, maar kunnen we nog steeds genieten van de plays die met deze schijf zijn gemaakt. Erik Doesburg – één van Nederlands topfrisbeeers is te zien op 2:26 van deze video: https://www.youtube.com/watch?v=kzOFaUac1dQ

We verkopen de laatsten van deze frisbee en dan nemen we hem niet meer op voorraad. Het zou namelijk een beetje vreemd zijn om een MLU disc te verkopen terwijl de MLU niet meer bestaat. Maar voor de verzamelaars onder ons kan dit nog een laatste mogelijkheid zijn om er eentje aan te schaffen en hiun schijvenkennis in ultimate te verbreden.

 

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


GOOIEN EN VANGEN
Alle frisbees uit de sectie Ultimate gooi en Vang zijn hetzelfde wat betreft vorm en gewicht. De beste frisbee om mee over te gooien voor iedereen vanaf 12 jaar oud, en daardoor ook de enige die wij verkopen voor het werpen en vangen! Ben je nog geen 12 jaar oud, kijk dan in de sectie Kids discs.

CUSTOM BEDRUKKING
Ultimate frisbees zijn ook leverbaar met bedrukking naar uw keuze vanaf 100 stuks. Levertijd bij custom bedrukking is minimaal 8 weken (meestal meer). De prijs is afhankelijk van het aantal, en het aantal kleuren van de print. Maximaal kunnen wij drie kleuren bedrukking leveren.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Merk

Diameter

Drijft in water

Gebruik

Kleur

, , , , , , ,

Wij verkopen dé topmerken