Wedstrijdfrisbee Star Glow

15,95

Deze 175 grams wedstrijdfrisbee is uitgevoerd met het Daredevil star logo. Origineel werd hij in groen bedrukt, maar voor de Europese markt bedrukken we deze glow in de dark disc speciaal met een rode opdruk. Hij heeft het officieele wedstrijdformaat dat is vereist voor het spelen van Ultimate Frisbee, en is daarvoor goedgekeurd door de UPA, het hoogste orgaan in de frisbeesport. Deze disc is uitgevoerd in glow in the dark plastic, wat inhoudt dat hij wat licht afgeeft nadat hij eraan is blootgesteld.

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


GOOIEN EN VANGEN
Alle frisbees uit de sectie Ultimate gooi en Vang zijn hetzelfde wat betreft vorm en gewicht. De beste frisbee om mee over te gooien voor iedereen vanaf 12 jaar oud, en daardoor ook de enige die wij verkopen voor het werpen en vangen! Ben je nog geen 12 jaar oud, kijk dan in de sectie Kids discs.

CUSTOM BEDRUKKING
Ultimate frisbees zijn ook leverbaar met bedrukking naar uw keuze vanaf 100 stuks. Levertijd bij custom bedrukking is minimaal 8 weken (meestal meer). De prijs is afhankelijk van het aantal, en het aantal kleuren van de print. Maximaal kunnen wij drie kleuren bedrukking leveren.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Merk

Diameter

Drijft in water

Gebruik

Gewicht

Kleur

Wij verkopen dé topmerken