Professionele Frisbee met je naam “Nick”

14,9515,95

Wij hadden deze frisbee oorspronkelijk bedrukt voor de vele frisbeelessen die we geven. Toen een beroemde youtuber één van die frisbees in zijn vlogs gebruikte, ontstond vraag naar custom frisbees met andere namen. Nu hebben we frisbees met de namen Anne, Daan, Emma, Hans, Jack, Julia, Lars, Lieke, Lisa, Lotte, Luuk, Mark, Mike, Nick, Ruben, Sanne, Sem, Tess, Thomas en Tim.

Deze frisbee heeft officieel wedstrijdformaat voor het spelen van Ultimate Frisbee, is goedgekeurd door de UPA en de WFDF, de hoogste organen in de discsport.

 

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Deze 175 grams wedstrijdfrisbee is ontworpen voor het spelen van Ultimate frisbee vanaf een leeftijd van 14 jaar. Daardoor is het tegelijkertijd een goede frisbee om mee over te gooien. Wil je een frisbee kopen en ben je jonger, lees dan onze keuzehulp. We hebben ook een selectie voor junioren.

Een frisbee bedrukken

Een goede frisbee bedrukken kan op twee manieren. Voor grotere oplages wordt de ouderwetse stempelmethode gebruikt. Voor kleinere oplages hebben we de mogelijkheid ontwikkeld voor het bedrukken met een UV printer. Een voorbeeld zijn de Murugandi prints.  Meer informatie over het bedrukken van een goede frisbee vind je hier.

Plastic en onderhoud

Goede frisbees zijn gemaakt van Polyethyleen. Ze voelen soepel aan maar zijn stevig genoeg om veel spin te kunnen geven. Ze kunnen tegen een stootje. We hebben frisbees in de frisbeeles-tas zitten die al meer dan 15 jaar meegaan. Berg een frisbee op een koele donkere plaats. Als het uiteindelijk toch breekt, dan is het materiaal uitstekend te recyclen.

De producent

De frisbees worden gemaakt door Daredevil Discs uit Canada. Ze produceren wedstrijdfrisbees sinds de jaren ’90 van de vorige eeuw en zijn vooral goed in het maken van mooie ontwerpen en kleuren. De frisbees die zij maken zijn goedgekeurd door de World Flying Disc Federation als wedstrijdfrisbee voor Ultimate Frisbee. Frisbeewinkel verzorgt de distributie van dit frisbeemerk voor de gehele Europese markt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Diameter

Drijft in water

Gewicht

Gebruik

,

Kleur

, ,

Print

Blauw, Regenboog, Rood

Wij verkopen dé topmerken