Daredevil 10 Pack Junioren Frisbees Misprints

97,50 97,50

Een geweldige aanbieding voor de training van je frisbeeclub. 10 UPA goedgekeurde wedstrijdfrisbees voor junioren! Als je deze frisbees bestelt, dan ontvang je 10 junioren U13 wedstrijdfrisbees, maar je weet niet in welke kleur, en welke print erop staat. Veel mensen kopen deze frisbees vanwege de lage prijs, maar ook als trainers pack voor de club. Ideaal formaat voor de groepen 7 en 8 basisschool.

Artikelnummer: 140G-MSP-10 Categorieën: , ,

Uitverkocht

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


WAT IS EEN MISPRINT?
Misprints zijn frisbees die we over hebben na het bedrukken van frisbees voor een klant. Het kunnen ook frisbees zijn met een klein foutje hebben in de bedrukking (een luchtbel onder het folie bijvoorbeeld, of een lichte beschadiging). De frisbee is echter volledig correct gefabriceerd, en is net zo goed als een normale wedstrijdfrisbee.

GOOIEN EN VANGEN
Alle frisbees uit de sectie Ultimate gooi en Vang zijn hetzelfde wat betreft vorm en gewicht. De beste frisbee om mee over te gooien voor iedereen vanaf 12 jaar oud, en daardoor ook de enige die wij verkopen voor het gooien en vangen! Ben je nog geen 12 jaar oud, kijk dan in de sectie Kids discs.

Extra informatie

Gewicht1400 g

Wij verkopen dé topmerken