Hyperflite Pup Hyperflex Dogfrisbee

13,95

De Jawz Hyperflex is een ultra flexibele versie van de Jawz disc. Hij heeft ongeveer 80% van de taaiheid van een normale Jawz disc, en is ongeveer zo flexibel als de Soflite. De Frisbee is door zijn kleine formaat uitermate geschikt voor kleine honden en pups. Ook is hij geschikt om uw hond te laten wennen aan een frisbee als speeltje, door de disc te laten rollen. Deze disc is alleen verkrijgbaar in paars.

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


HYPERFLITE JAWZ PLASTIC
Het Jawz plastic van Hyperflite is het meest taaie plastic waarin je een Hyperflite hondenfrisbee kunt kopen. De bijtbestendigheid is zo groot, dat sommige hinden er niet meer mee willen spelen, omdat ze het niet kapot krijgen. Toch is het uiteraard niet bedoeld als kauwspeeltje, want als je je hond de tijd geeft kan alles kapot. Niets heeft het eeuwige leven, maar Jawz plastic komt in de buurt.
Jawz plastic is veilig voor je hond om te gebruiken. Wanneer er scherpe randjes ontstaan, dan kun je die met een aansteker een beetje terugduwen.

BIJTBESTENDIGHEID
Qua bijtbestendigheid bevindt Jawz plastic zich boven X-Comp, Hyperflex, Competition Standard, Frostbite, Midnight Sun en Sofflite plastics.

DRIJFT DEZE HONDENFRISBEE IN WATER?
Het Jawz plastic drijft niet in water.

Extra informatie

Gewicht 82 g
Gebruik

Soort hond

Drijft in water

Diameter

Merk

Plastic

Bijtvastheid

Kleur

Wij verkopen dé topmerken