Hyperflite K-10 Jawz Bijtbestendige Hondenfrisbee

15,4516,95

De hyperflite K-10 Jawz Disc is een zeer bijtbestendige frisbee met een diameter van 22,2 cm en weegt 145 gram. De frisbee is bestand tegen harde en langdurige hondenbeten, maar voelt toch enigszins zacht aan in de bek. Er breken geen stukken af, over de vorm is goed nagedacht en het gebruikte plastic staat te boek als voedselveilig. Een ervaren gooier kan deze frisbee over een afstand van 50-60 meter goed laten vliegen.

Alle modellen bijtbestendige frisbees van Hyperflite (van klein naar groot) zijn: Nano Jawz, Macro Jawz, Pup Jawz, MaxQ Jawz, K-10 Jawz, Z-Disc Jawz en Alpha Jawz. Dezelfde modellen worden ook gemaakt in extra flexibel Hyperflex materiaal en in Competitie standaard materiaal.

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


HYPERFLITE JAWZ PLASTIC
Het Jawz plastic van Hyperflite is het meest taaie plastic waarin je een Hyperflite hondenfrisbee kunt kopen. De bijtbestendigheid is zo groot, dat sommige hinden er niet meer mee willen spelen, omdat ze het niet kapot krijgen. Toch is het uiteraard niet bedoeld als kauwspeeltje, want als je je hond de tijd geeft kan alles kapot. Niets heeft het eeuwige leven, maar Jawz plastic komt in de buurt.
Jawz plastic is veilig voor je hond om te gebruiken. Wanneer er scherpe randjes ontstaan, dan kun je die met een aansteker een beetje terugduwen.

BIJTBESTENDIGHEID
Qua bijtbestendigheid bevindt Jawz plastic zich boven X-Comp, Hyperflex, Competition Standard, Frostbite, Midnight Sun en Sofflite plastics.

DRIJFT DEZE HONDENFRISBEE IN WATER?
Het Jawz plastic drijft niet in water.

Extra informatie

Gewicht 150 g
Soort hond

Gebruik

Gewicht

Drijft in water

Diameter

Merk

Bijtvastheid

Kleur

, , , ,

Plastic

Wij verkopen dé topmerken