Beginners Set Dogfrisbee 7 Frisbees

99,00109,50

Als je start met Dogfrisbee (bij een dogfrisbee club bijvoorbeeld), dan heb je een aantal schijven nodig. Afhankelijk van de competitie die je speelt (UFO, USDDN, Skyhoundz of NDDF) kun je variëren in het aantal frisbees dat je gebruikt. Het vaakst gebruikte aantal is 7. Hiermee kun je alle competities spelen.

De kleuren van de discs in deze beginners set kunnen variëren, afhankelijk van de voorraad. Als je specifieke kleurvoorkeuren hebt, dan kun je die aan ons doorgeven bij je bestelling. We nemen dan zo nodig contact met je op om beschikbare keuzes te bespreken.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Stel je eigen set samen
Je kunt bij ons je eigen set samenstellen, gebruik daarvoor het pull down menu. Je ontvangt zowel donkere als lichte discs om in verschillende lichtcondities te kunnen spelen met je hond. Mocht je de frisbees in een andere kleursamenstelling willen ontvangen, geef dat dan aan in de opmerkingen bij je bestelling. We nemen desgewenst contact met je op om de keuzes te bespreken.
De tas is verkrijgbaar in rood/grijs of blauw/grijs en is groot genoeg voor de discs, het water voor de hond en een paar kleine persoonlijke spulletjes.
Je kunt ook het type disc aanpassen. Neem Supersonics voor de iets kleinere hond. Het spelen met Hero Superheros of met JAWZ is een persoonlijke keuze, of wordt voorgeschreven in de verschillende competitievormen.

Ter informatie
In dogfrisbee zijn verschillende competitievormen, met ieder zijn eigen regels. Voor een Freestyle kuur mag je bij USDDN en NDDF maximaal 10 frisbees gebruiken (7 mag daar dus en wordt vaak gedaan). Bij UFO mag je maximaal 7 frisbees gebruiken, en bij Skyhoundz maximaal 5.

KORTING VOOR HONDENSCHOLEN EN CLUBS
Voor hondenscholen & verenigingen is korting mogelijk bij aanschaf van meerdere exemplaren. Stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Extra informatie

Gewicht 2000 g
Kies frisbee

Super Hero, Supersonic, Jawz, Jawz MaxQ

Drijft in water

Merk

,

Bijtvastheid

,

Soort hond

,

Wij verkopen dé topmerken