K-10 SofFlite Hondenfrisbee

8,95

De K-10 SofFlite hondenfrisbee van Hyperflite is gemaakt van extreem zacht en flexibel plastic. Speciaal voor honden met een gevoelige mond. De SofFlite is niet te zwaar en wordt heel makkelijk gevangen. Gebruik de SofFlite dogfrisbee niet als je hond hard doorbijt, want daar kan de SofFlite niet tegen. Hij drijft in water.

Artikelnummer: K10SFD Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Ondanks dat het hondvriendelijke plastic van de zachte SofFlite hondenfrisbee erg flexibel is, kun je er goed mee gooien. Voor distance is hij natuurlijk veel minder geschikt.

Door zijn flexibele plastic, lichte gewicht en stabiele vlucht, is dit ook een ideale kinderfrisbee vanaf een leeftijd van een jaar of 5. Het vangen kun je namelijk eindeloos verkeerd doen, want als de frisbee tegen je aan komt, is dat alleen maar leuk! Voor worpen tot een meter of 30 vliegt hij op alle mogelijke manieren erg goed.

HYPERFLITE SOFFLITE PLASTIC
Het SofFlite plastic is erg zacht en wordt vooral gebruikt voor de honden met een gevoelige monde n zachte beet.

BIJTBESTENDIGHEID
Qua bijtbestendigheid bevindt SofFlite zich aan de onderkant van het spectrum, dus voor hoinden die graag kauwen is dit geen geschikte disc. Voor pups is het wel een ideal plastic om mee te beginnen.

DRIJFT DEZE HONDENFRISBEE IN WATER?
Het SofFite plastic drijft in water.

Extra informatie

Gewicht105 g
Gebruik

Gewicht

Drijft in water

Diameter

Merk

Bijtvastheid

Kleur

Plastic

Soort hond

,

Wij verkopen dé topmerken