Hyperflite Midnight Sun Glow Honden Frisbee

7,95

De K-10 midnight Sun hondenfrisbee is de helderste Glow in de dark hondenfrisbee die ooit is gemaakt. Vergelijk met elke andere glow in the dark disc, en je bent overtuigt. Om de schijf licht te doen geven, raden we aan om een zaklamp te gebruiken. Een paar seconden onder de lamp zal de fosforiserende eigenschappen van het materiaal activeren en een maan-achtige glans in het donker produceren.

Deze disc heeft een goede vorm voor de hond, maar hij is – zoals elke honden frisbee van het merk hyperflite – ook goed te gebruiken door kinderen.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


HYPERFLITE MIDNIGHT SUN PLASTIC
Het Midnight Sun plastic van Hyperflite is de glow in the dark uitvoering van de Glow in the dark uitvoering van het competitive standard plastic. Basic plastic waarin je een Hyperflite hondenfrisbee kunt kopen. De bijtbestendigheid is niet enorm, maar genoeg om een tijdje plezier te hebben en uit te vinden of frisbee leuk is met jouw hond.
Midnight Sun plastic is veilig voor je hond om te gebruiken. Wanneer er scherpe randjes ontstaan, dan kun je die met een aansteker een beetje terugduwen.

BIJTBESTENDIGHEID
Qua bijtbestendigheid bevindt CS plastic zich onder Hyperflex, X-Comp en Jawz plastics, maar boven de Frostbite, Midnight Sun en Sofflite plastics.

DRIJFT DEZE HONDENFRISBEE IN WATER?
Het Competitie Standard plastic drijft in water.

Extra informatie

Gewicht 105 g
Soort hond

Merk

Gebruik

Diameter

Drijft in water

Bijtvastheid

Kleur

Plastic

Wij verkopen dé topmerken