Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden     Shoppen iconGratis verzenden vanaf €50 (NL)      Deskundig Advies


Cart Icon4

Hyperflite K-10 Competitie Standaard Hondenfrisbee - Roze

1 × 4,75
×

Hero Xtra Distance 235 - Roze

2 × 7,95
×

Hyperflite Midnight Sun Glow Honden Frisbee - Wit

1 × 7,95
×
Subtotaal: 28,60

Hyperflite MaxQ Competitie Standaard Hondenfrisbee

4,95

De MaxQ Competitie Standaard Hondenfrisbee van Hyperflite is licht, vliegt makkelijk en goed. Hyperflite heeft hun K-10 competitie standaard frisbee iets steviger gemaakt, door de dubbele dome eruit te halen.

Zijn ondiepe profiel goed beter door de lucht en je verliest nauwelijks controle. Ook doordat hij iets meer weegt dan de standaard dogfrisbee. De discs gaan lang mee, mits de hond afgeleerd heeft om te bijten. Ook voor kleine kinderen is dit een leuke frisbee voor een goede prijs.

Artikelnummer: MQCSB Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


COMPETITION STANDARD PLASTIC
Het Competitie standaard plastic van Hyperflite is het meest basis plastic waarin je een Hyperflite hondenfrisbee kunt kopen. De bijtbestendigheid is niet enorm, maar genoeg om een tijdje plezier te hebben en uit te vinden of frisbee leuk is met jouw hond. Sommige honden bijten bovendien helemaal niet zo hard, zeker niet als je meerdere frisbees gebruikt (de frisbee in jouw handen is daardoor altijd leuker dan de frisbee die je hond vast heeft).
Competitie Standaard plastic is veilig voor je hond om te gebruiken. Wanneer er scherpe randjes ontstaan, dan kun je die met een aansteker een beetje terugduwen.

BIJTBESTENDIGHEID
Qua bijtbestendigheid bevindt CS plastic zich onder Hyperflex, X-Comp en Jawz plastics, maar boven de Frostbite, Midnight Sun en Sofflite plastics.

DRIJFT DEZE HONDENFRISBEE IN WATER?
Het Competitie Standard plastic drijft in water.

Extra informatie

Gewicht 105 g
Gebruik

Soort hond

Merk

Diameter

Drijft in water

Bijtvastheid

Kleur

,

Gewicht

Plastic

Wij verkopen dé topmerken