Hyperflite K-10 Competitie Standaard Hondenfrisbee

4,75

De competitie standaard hondenfrisbee is licht en vliegt erg goed. De Frisbee is erg geschikt voor winderige dagen. Hij is perfect voor lange worpen om de hond uit te dagen om sprong catches te maken.

Zijn ondiepe profiel snijdt beter door de lucht dan de fastback en je hebt bovendien meer controle op de vlucht in winderige condities. De Discs gaan lang mee, mits de hond afgeleerd heeft om te bijten. Ook voor kleine kinderen is dit een leuke frisbee voor een goede prijs.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


COMPETITION STANDARD PLASTIC
Het Competitie standaard plastic van Hyperflite is het meest basis plastic waarin je een Hyperflite hondenfrisbee kunt kopen. De bijtbestendigheid is niet enorm, maar genoeg om een tijdje plezier te hebben en uit te vinden of frisbee leuk is met jouw hond. Sommige honden bijten bovendien helemaal niet zo hard, zeker niet als je meerdere frisbees gebruikt (de frisbee in jouw handen is daardoor altijd leuker dan de frisbee die je hond vast heeft).
Competitie Standaard plastic is veilig voor je hond om te gebruiken. Wanneer er scherpe randjes ontstaan, dan kun je die met een aansteker een beetje terugduwen.

BIJTBESTENDIGHEID
Qua bijtbestendigheid bevindt CS plastic zich onder Hyperflex, X-Comp en Jawz plastics, maar boven de Frostbite, Midnight Sun en Sofflite plastics.

DRIJFT DEZE HONDENFRISBEE IN WATER?
Het Competitie Standard plastic drijft in water.

Extra informatie

Gewicht105 g
Gebruik

Soort hond

Merk

Diameter

Drijft in water

Bijtvastheid

Gewicht

Plastic

Wij verkopen dé topmerken