Pup X-Comp Jawz Hondenfrisbee

12,75

De Hyperflite Pup X-Comp Jawz is een bijtbestendige kleine frisbee voor kleine hondenrassen of pups, gemaakt van X-Comp materiaal. De frisbee is zeer bijtbestandig en komt daarmee in de buurt van het normale Jawz materiaal. Maar het is iets steviger uitgevoerd om harder te kunnen gooien, kick releases te maken air brushes te doen. De disc houdt dus zijn vorm en kan dus eindeloos worden gebruikt, tenzij je de hond de tijd geeft om eraan te gaan werken. Het is dus geen kauwspeelgoed.

X-Comp materiaal is ontwikkeld door Hyperflite als steviger variant van de Jawz, omdat de flexibele eigenschappen van het Jawz materiaal sommige mensen niet bevalt als het gaat om het spelen van competitie. Bijtbestendig, maar toch stevig om de gooier veel controle te geven over de frisbee.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


HYPERFLITE X-COMP PLASTIC
Het X-Comp plastic van Hyperflite is bijna net zo bijtbestendig als de normale Jawz, maar steviger van vorm. Speciaal voor brushes, kick releases en dat soort dingen. Je kunt er ook harder mee gooien zonder de disc om te kiepen.
Frostbite plastic is veilig voor je hond om te gebruiken. Wanneer er scherpe randjes ontstaan, dan kun je die met een aansteker een beetje terugduwen.

BIJTBESTENDIGHEID
Qua bijtbestendigheid bevindt X-Comp plastic zich tussen Jawz en Hyperflex in

DRIJFT DEZE HONDENFRISBEE IN WATER?
Het X-Comp plastic drijft niet water.

Tip
Wanneer je frisbee speelt met jonge honden, laat de frisbee dan in eerste instantie rollen. Je kunt ook snoepjes geven in de frisbee of hem als drinkbakje gebruiken. Zodoende bouw je positieve associatie op met de frisbee.

Extra informatie

Gewicht 82 g
Soort hond

Drijft in water

Diameter

Merk

Plastic

Bijtvastheid

Kleur

Wij verkopen dé topmerken