Hyperflite Nano Jawz Hyperflex Bijtbestendige Hondenfrisbee

8,75

De Nano Jawz Hyperflex Disc is de kleinste bijtbestendige frisbee met een diameter van slechts 10,2 cm en weegt 24 gram. De frisbee is bestand tegen harde en langdurige hondenbeten, maar voelt toch enigszins zacht aan in de bek. Er breken geen stukken af, over de vorm is goed nagedacht en het gebruikte plastic staat te boek als voedselveilig. Hij is ook verkrijgbaar in normaal Jawz plastic (iets minder flexibel dan Hyperflex).

Alle modellen bijtbestendige frisbees van Hyperflite (van klein naar groot) zijn: Nano Jawz, Macro Jawz, Pup Jawz, MaxQ Jawz, K-10 Jawz, Z-Disc Jawz en Alpha Jawz. Dezelfde modellen worden ook gemaakt in extra flexibel materiaal (hyperflex) en in Competitie standaard materiaal.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


HYPERFLITE JAWZ PLASTIC
Het Jawz plastic van Hyperflite is het meest taaie plastic waarin je een Hyperflite hondenfrisbee kunt kopen. De bijtbestendigheid is zo groot, dat sommige hinden er niet meer mee willen spelen, omdat ze het niet kapot krijgen. Toch is het uiteraard niet bedoeld als kauwspeeltje, want als je je hond de tijd geeft kan alles kapot. Niets heeft het eeuwige leven, maar Jawz plastic komt in de buurt.
Jawz plastic is veilig voor je hond om te gebruiken. Wanneer er scherpe randjes ontstaan, dan kun je die met een aansteker een beetje terugduwen.

BIJTBESTENDIGHEID
Qua bijtbestendigheid bevindt Jawz plastic zich boven X-Comp, Hyperflex, Competition Standard, Frostbite, Midnight Sun en Sofflite plastics.

DRIJFT DEZE HONDENFRISBEE IN WATER?
Het Jawz plastic drijft niet in water.

Extra informatie

Gewicht82 g
Soort hond

Gebruik

Drijft in water

Diameter

Merk

Plastic

Bijtvastheid

Kleur

Wij verkopen dé topmerken