Hyperflite Nano Competitie Standaard Hondenfrisbee

2,75

De Nano Competitie standaard Dogfrisbee heeft een diameter van 10,2 cm en weegt 17 gram. De frisbee heeft een dubbele dome net als iedere goede dogfrisbee. Het gebruikte plastic staat te boek als voedselveilig. De Macro is de op één-na-kleinste hondenfrisbee van Hypeflite.

Alle modellen frisbees van Hyperflite (van klein naar groot) zijn: Nano Jawz, Macro Jawz, Pup Jawz, MaxQ Jawz, K-10 Jawz, Z-Disc Jawz en Alpha Jawz. Dezelfde modellen worden ook gemaakt in extra flexibel materiaal (hyperflex) en in Competitie standaard materiaal.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


COMPETITION STANDARD PLASTIC
Het Competitie standaard plastic van Hyperflite is het meest basis plastic waarin je een Hyperflite hondenfrisbee kunt kopen. De bijtbestendigheid is niet enorm, maar genoeg om een tijdje plezier te hebben en uit te vinden of frisbee leuk is met jouw hond. Sommige honden bijten bovendien helemaal niet zo hard, zeker niet als je meerdere frisbees gebruikt (de frisbee in jouw handen is daardoor altijd leuker dan de frisbee die je hond vast heeft).
Competitie Standaard plastic is veilig voor je hond om te gebruiken. Wanneer er scherpe randjes ontstaan, dan kun je die met een aansteker een beetje terugduwen.

BIJTBESTENDIGHEID
Qua bijtbestendigheid bevindt CS plastic zich onder Hyperflex, X-Comp en Jawz plastics, maar boven de Frostbite, Midnight Sun en Sofflite plastics.

DRIJFT DEZE HONDENFRISBEE IN WATER?
Het Competitie Standard plastic drijft in water.

Extra informatie

Gewicht 82 g
Soort hond

Gebruik

Gewicht

Drijft in water

Diameter

Merk

Plastic

Bijtvastheid

Kleur

, , ,

Wij verkopen dé topmerken