Hyperflite Pup Competitie Standaard Hondenfrisbee

3,95

De Pup Competitie Standaard Hondenfrisbee van Hyperflite is licht en vliegt erg goed. De frisbee is door zijn kleine formaat uitermate geschikt voor kleine honden en pups. Ook is hij geschikt om uw hond te laten wennen aan een frisbee als speeltje, door de disc te laten rollen.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


COMPETITION STANDARD PLASTIC
Het Competitie standaard plastic van Hyperflite is het meest basis plastic waarin je een Hyperflite hondenfrisbee kunt kopen. De bijtbestendigheid is niet enorm, maar genoeg om een tijdje plezier te hebben en uit te vinden of frisbee leuk is met jouw hond. Sommige honden bijten bovendien helemaal niet zo hard, zeker niet als je meerdere frisbees gebruikt (de frisbee in jouw handen is daardoor altijd leuker dan de frisbee die je hond vast heeft).
Competitie Standaard plastic is veilig voor je hond om te gebruiken. Wanneer er scherpe randjes ontstaan, dan kun je die met een aansteker een beetje terugduwen.

BIJTBESTENDIGHEID
Qua bijtbestendigheid bevindt CS plastic zich onder Hyperflex, X-Comp en Jawz plastics, maar boven de Frostbite, Midnight Sun en Sofflite plastics.

DRIJFT DEZE HONDENFRISBEE IN WATER?
Het Competitie Standard plastic drijft in water.

Extra informatie

Gewicht N/B
Gebruik

Drijft in water

Diameter

Merk

Soort hond

Bijtvastheid

Plastic

Wij verkopen dé topmerken