Heckler 2.0 Tas voor Ultimate Frisbee

58,4563,95

De Heckler 2.0 Ultimate Bag is een tas die speciaal is ontwikkeld met de ultimate frisbeespeler in gedachten. Niet zo groot dat je er niet meer normaal mee over straat kan, maar precies genoeg ruimte om alles mee te nemen dat je nodig hebt voor een weekend toernooi of een dag naar de velden.

Deze tas heeft een capaciteit van 43 liter en meet 55 x 30 x 25 cm. Hij heeft zowel een schouderband als een serieuze rugtas draagband.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Naast de Ultimate-specifieke features als een ademend vak aan de buitenkant (mesh) voor je vieze schoenen en een bevestiging voor een disc aan de buitenkant, kan hij ook door het leven als een goede weerbestendige weekend-tas. Er zit één vak aan de buitenkant en er zijn er twee aan de binnenkant. Hij is ook voorzien van een bevestiging voor je waterfles aan de binnenkant.
De Heckler 2.0 Ultimate Bag wordt geleverd met een gratis ijs-tas, iets dat we in Europa niet zo vreselijk goed kennen.

Wij van frisbeewinkel hebben deze tas eigenhandig twee seizoenen getest en goed geboeg bevonden om te verkopen. Hij is klein genoeg om 6 mensen in een te kleine auto te kunnen persen (niet onbelangrijk), maar groot genoeg om alles bij je te hebben en het gemakkelijk te dragen. Deze tas is zijn geld waard en daar gaat het om.

Extra informatie

Gewicht 550 g
Kleur

, , , ,

Gebruik

, ,

Wij verkopen dé topmerken