Schoolset Frisbee Kinderen 6-10 Jaar

99,95

Deze set bestaat uit 15 frisbees die speciaal door ons zijn ontwikkeld voor een leeftijd van 6 tot 10 jaar. Stevig genoeg om mee te kunnen gooien, licht genoeg om te durven vangen.

Bij de set krijg je een geplastificeerde lesmethode ontwikkeld door de ervaren vrijwilligers achter The Ultimate Teacher. Daarin staan ruim 30 leuke spel- & oefenvormen. Het is zowel bedoeld voor docenten, buurtsportmedewerkers als frisbeetrainers.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tag:

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


De frisbees in de set
De frisbees in deze set zijn speciaal door ons ontwikkeld voor The Ultimate Teacher. Er is rekening gehouden met de kleinste handjes voor een leeftijd vanaf 6 jaar, zodat forehand greep en hammer worp mogelijk zijn. Het gewicht is 110 gram, zodat het vangen zonder angst kan worden geoefend. De vluchteigenschappen zijn zowel in de zaal als buiten (met wind) uitstekend. Ze zijn uitvoerig getest op de doelgroep en worden geleverd in drie frisse kleurtjes.

We verkopen ook de Ultimate Teacher sets voor de leeftijd 9-14 jaar en 6-14 jaar.

N.B.: Wij raden zachte foam frisbees ten zeerste af. Wil je meer weten over welke frisbees te gebruiken voor welke leeftijd, materiaalgebruik en hoe je frisbees goed te houden? Kijk dan hier.

Gratis lesmethode frisbee
De methode is ontwikkeld voor maximaal plezier met een frisbee en sluit aan bij de motorische vaardigheden die kinderen op deze leeftijd ontwikkelen. Stevig, geplastificeerd, duidelijk vormgegeven met heldere instructie.

Frisbee is een sport zonder straffen, gebaseerd op fair play. Het woord \'scheidsrechter\' komt dan ook niet in deze methode voor. De oefeningen zijn simpel, de kinderen kunnen de regels zelf toepassen. Uiteindelijk spelen ze zelfstandig met de frisbee.

Voor wie is de methode?
De lesmethode is voor docenten, buurtsportmedewerkers, frisbeetrainers en ieder ander die met kinderen plezier wil beleven met de frisbee. Of je nu een éénmalige les, een lesprogramma voor drie weken of een wervende clinic voor je vereniging wilt organiseren; je hoeft het wiel niet uit te vinden. En wat heel cool is: je kunt als gebruiker zelf bijdragen aan de inhoud van deze methode, samen met alle andere gebruikers.

Meer over de methode en de gedachte erachter
Hans Krens en Daan Remmers hebben ruim 8 jaar gewerkt om hun jarenlange ervaringen op te schrijven in deze gratis lesmethode, die in 2022 is uitgebracht in 5 verschillende talen. Meerdere docenten en ervaren frisbeetrainers in binnen- en buitenland hebben vrijwillig meegewerkt aan dit project.

De kracht van deze methode is dat de spelletjes geschikt zijn voor kinderen vanaf 6 jaar. Er is in de wereld geen gelijke wat dat betreft. De kinderen hebben plezier, beleven succes en ontwikkelen vaardigheden in hun eigen tempo.

In de oefeningen is bewust geen strikte volgorde aangebracht. Door de modulaire opzet en de differentiatie binnen de oefeningen ben je volledig flexibel om het te gebruiken zoals jij dat wilt. De gebruikte symbolen helpen je om de juiste oefening voor het juiste moment te vinden.

Voor meer informatie, surf naar de website van the ultimate teacher.

 

Extra informatie

Gewicht1400 g
Diameter

Drijft in water

Taal

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans

Gewicht

Merk

Wij verkopen dé topmerken