Frisbees voor Middelbare School

61,00283,50

Een pakket officiële wedstrijdfrisbees in een combinatie van 5 frisse kleuren, gemaakt door de firma Daredevil Discs uit Canada. Geschikt voor een leeftijd vanaf 13-14 jaar. Voor jongere kinderen raden we de 140 grams kids discs aan. Deze frisbees gaan lang mee en kunnen zowel in de zaal als op het veld gebruikt worden.
Voor de onderbouw van middelbaar onderwijs – en dan vooral de lessen in de zaal – wordt vaak een combinatie gemaakt met de 140 grams junioren frisbees voor basisscholen. We hebben daarvoor de scholenset voor basisscholen en de sets van The Ultimate Teacher. Als je je vaardigheden als docent wilt verfijnen, boek dan eens een cursus bij www.frisbeeclinincs.nl voor je sectie LO. Zij schrijven ook lesmethodes voor middelbaar onderwijs.

Zoals Docent LO Hans Geurtsen in 2022 aan ons onlangs liet weten over de frisbees die hij in 2011 van ons kocht:

“Ze zijn nog in perfecte aerodynamische staat. Er is op geslagen, op gesprongen, door de bramen struiken, door de sloot, over het plein, mikken opdracht tegen de muren. In gymzalen, op sportdagen, op bso’s, buiten lessen met de lockdown, jeugdverenigingen, vakantie. Ze zijn overal geweest.  Er zitten alleen wat krassen op van de stenen maar niet hinderend.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


GOOIEN EN VANGEN VOOR KINDEREN
Alle frisbees uit de sectie Kids Frisbee zijn geschikt voor kinderen om mee over te gooien als voor recreatief gebruik voor volwassenen. Ben je in de leeftijd 12 tot 14, dan zit je qua gebruik van frisbees in de overgangsfase naar de 175 grams standaard wedstrijdfrisbee voor volwassenen (afhankelijk van je ontwikkeling als werper). Ben je 15 jaar of ouder, dan is de 175 grams frisbee de standaard. Kijk daarvoor in de sectie Ultimate op deze site.

CUSTOM BEDRUKKING
Deze 140 grams disc zijn ook leverbaar met bedrukking naar uw keuze vanaf 100 stuks. Levertijd bij custom bedrukking is minimaal 8 weken (meestal meer). De prijs is afhankelijk van het aantal, en het aantal kleuren van de print. Maximaal kunnen wij drie kleuren bedrukking leveren.

Wil je meer weten over welke frisbees te gebruiken voor welke leeftijd? Kijk dan hier.

Extra informatie

Diameter

Gewicht

Drijft in water

Set Keuze

5 Pack, 10 Pack, 25 Pack

Wij verkopen dé topmerken