Innova Starter Set Kies je plastic

29,9549,95

Als je Disc Golf wilt spelen, dan heb je de juiste informatie nodig, anders riskeer je dat je verdrinkt in het aanbod. Met deze set van drie discs kun je zelf je eigen set heel specifiek maken, maar je ook laten adviseren door ons.

Een beginners set voor DiscGolf bestaat vaak uit drie verschillende discs. Een putter, een Midrange Disc en een Fairway of Distance driver. Het type disc, het type plastic en zelfs de kleur of het gewicht kunnen we aanpassen aan jouw wensen. Hoe meer we weten van je, des te beter kunnen wij je adviseren. Zodoende krijg je een setje discs waar je wat mee kunt.

Door een opmerking bij je bestelling te plaatsen, kun je ons nog extra informatie toespelen. Dat kan bijvoorbeeld zijn:

“Dit is een kado is voor een sportief meisje van 12 dat van fantasy en rose houdt;
“Ik ben een ultimate speler en ik gooi de pull endzone naar endzone. Ik wil een fairway en een distance driver, geen Midrange”,
“Ik heb wel eens met een Aviar geput en die wil ik er in ieder geval in, maar niet te zwaar”,
“Ik wil er in ieder geval 1 distance driver bij die drijft in water”.

Stuur ons die informatie maar (mag ook per e-mail), dan stellen wij een setje voor je samen. Met dat setje doe je ervaring op, en kunnen wij je later altijd adviseren. Dat doen we overigens graag, dus bel of mail ons gerust met vragen.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


De toelichting op de keuze wat betreft plastic:

Plastic:

DX plastic is het goedkoopst, maar beschadigt als je bomen raakt en hardt uit naarmate er meer UV licht op schijnt. Daardoor worden de frisbees harder en onderstabiel.
Champion Plastic is super stevig, een beetje glad en daardoor zeer, zeer duurzaam. Gooi tegen een boom en er is niets aan de hand. Deze discs vliegen over 3 jaar nog net zo als wanneer je ze kocht
Star Plastic. Luxe, net genoeg flexibel, maar beschadigt niet erg snel. Als je het geld hebt, is dit in kwaliteit voor beginners de allerbeste keuze (maar wel iets duurder).

Extra informatie

Gewicht 225 g
Plastic

, ,

Merk

Wij verkopen dé topmerken