Start met Disc Golf Aviar

10,95

De DX Aviar is de meeste bekende Disc Golf disc ter wereld. Als je Disc Golf wilt proberen en je wilt eigenlijk maar 1 disc, dan raden we onder meer deze aan. Alternatieven voor de DX Aviar zijn: Daredevil Owl en Polar Bear, we vinden de wat snellere Midrange de Svea ook een heel erg goede om mee te beginnen (voor de krachtiger gooiers onder ons).

Afhankelijk van je leeftijd en sportiviteit kun je een gewichtskeuze maken. Dat komt in het begin niet al te nauw. Rond de 170 gram is voor iedere volwassene goed, voor dames misschien iets lichter, voor heren iets zwaarder. Ben je wat ouder of schaf je deze frisbee aan voor je kinderen, selecteer dan 150 gram als optie.

SpeedGlideTurnFade
2301

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DX PLASTIC
DX plastic (kort voor Deluxe) biedt het breedste spectrum aan discs van Innova. Ze zijn uitstekend geprijsd en bieden goede grip bij veel weersomstandigheden. DX discs zijn onderheving aan beschadiging en zullen uiteindelijk een nieuw vluchtpatroon aannemen. Veel Professionals hebben een aantal oude discs in hun tas die ze niet willen missen. Sommige DX discs zijn verkrijgbaar in glow in the dark plastic (zie hiervoor onze sectie glow discs).

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Wij verkopen dé topmerken