Discmania Active Soft Disc Golf Set – Sensei, Maestro en Magician

Ideaal voor je zoon of dochter van 8 tot 14 jaar! Een zeer betaalbaar setje Disc Golf discs, gemaakt door het bekende merk Discmania, bestaande uit een Putter (de “Sensei”), Midrange (de “Maestro”) en Driver (de “Magician”). De discs zijn erg licht van gewicht, wat deze set ideaal maakt voor kinderen of ouderen. Erg leuk voor als je benieuwd bent naar disc golf en je het een keer wil proberen.

Ondanks de beginnersvriendelijke prijs, hebben deze discs ook voor spelers van een hoger niveau een hoop te bieden. Als je echter een sportieve volwassene bent, dan zijn deze discs in het begin misschien wel fijn maar zodra je iets aan vaardigheden opdoet worden ze al snel te licht voor je. Dat is vooral bij de putter en de driver storend. De putter wordt windgevoelig, de driver wordt flippy bij iets meer snelheid. En omdat je dan vrij snel alweer nieuwe discs moet kopen, moet je je afvragen of de investering in deze set de moeite waard is en je niet beter af bent met één van de andere setjes in ons assortiment. Daar heb je als serieuze volwassene gewoon wat langer plezier van.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA ACTIVE PLASTIC

Discmania Active is een betaalbare en toegankelijke lijn van Disc Golf discs, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De Soft variant zouden wij willen betitelen voor discs voor kinderen of ouderen, want ze zijn te licht voor volwassenen. Discmania heeft dit plastic samen met Yikunsports uit China ontwikkeld. Het is een zacht en grippy plastic dat zich in alle weersomstandigheden goed houdt.

Extra informatie

Gewicht 225 g
Kleur

Wij verkopen dé topmerken