Daredevil – High Performance Disc Golf Set 3 Discs

44,50

Deze Disc Golf set bestaat uit drie discs van het High Performance plastic van Daredevil Discs. Alle drie de discs zijn geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde speler. Schaf deze aan als je iets stabielere en luxere discs wilt.

We leveren deze set standaard in een mix aan kleuren, maar sommige kleuren zijn beschikbaar als optie (je krijgt dan alle drie de discs in dezelfde kleur).  Je ontvangt de volgende discs:

Owl – Ligt aangenaam in de hand, fijne licht flexibele putter zonder al te veel fade. Grizzly Mid-Range – Een fijne midrange disc met net genoeg fade, voelt grippy en rubberig aan. Wolverine – Een stevige en duurzame distance driver, speciaal door Daredevil Discs ontworpen voor ervaren spelers met een goede sterke arm, voor maximale afstand. Eentje om in te groeien als je beginner bent, maar waar je op de lange termijn een super driver aan hebt.

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Als je de mix aan kleuren bestelt, dan weet je niet welke kleuren je krijgt, tenzij je ons je voorkeur per disc aangeeft. Als je twee sets wilt die verschillen van elkaar, geef dat dan aan bij de opmerkingen. Wanneer je de kleur van de set kunt selecteren, dan krijg je al die drie discs in dezelfde kleur toegestuurd.

Zoals met alle sets van Daredevil Discs kunnen we de set van drie discs ook anders samenstellen als je dat wilt. Alle combinaties van Elastic Performance discs zijn mogelijk. We kunnen dus ook twee Woodchucks en een Walrus voor je inpakken als je dat wilt, zodat je het putten wat beter kunt oefenen. Laat het ons dan weten bij je bestelling of in een separate e-mail.

Extra informatie

Gewicht 225 g
Gebruik

Merk

Plastic

Kleur

, , ,

Diameter

,

Wij verkopen dé topmerken