Daredevil – 3 Disc Set met Flexibele Discs

39,50

Deze beginner set bestaat uit drie discs van het Elastic Performance plastic van Daredevil Discs. Alle drie de discs zijn geschikt voor beginnende spelers, al moeten we eerlijk zeggen dat dat voor de Ogopogo in iets mindere mate geldt. Daar zul je wat tijd in moeten investeren vanwege zijn extreme vluchtpatroon. Maar voor iedere disc geldt: “It sits where it hits”. Alle discs zijn stroef, zacht en flexibel.

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Flexibele discs hebben een groot voordeel: daar waar de disc iets raakt, zal hij vaak blijven liggen. Dat geldt natuurlijk vooral voor de Woodchuck (“stick to the chains”) en de Walrus (sits where it hits). De Ogopogo vergt iets meer oefening om hem goed te beheersen, maar zal ook nooit ver skippen of rollen.

Deze flexibele discs zijn uitermate geschikt voor wie niet erg veel kracht heeft en minder kracht in zijn handen. Of voor wie gewoonweg de voorkeur heeft voor zacht en flexibel.

Zoals met alle sets van Daredevil Discs kunnen we de set van drie discs ook anders samenstellen als je dat wilt. Alle combinaties van Elastic Performance discs zijn mogelijk. We kunnen dus ook twee Woodchucks en een Walrus voor je inpakken als je dat wilt, zodat je het putten wat beter kunt oefenen. Laat het ons dan weten bij je bestelling of in een separate e-mail.

Extra informatie

Gebruik

Merk

Plastic

Kleur

, , ,

Diameter

,

Wij verkopen dé topmerken