Prodigy DuraFlex Ace Line P Model US Color Glow

Oorspronkelijke prijs was: €14,95.Huidige prijs is: €12,95.

De P Model US van Prodigy Disc is een fijn vliegende, licht onderstabiele putter. Het is een stevige putter die zacht aanvoelt. Met iets meer power gegooid is dit een disc die je ook goed voor de approach en de drives kunt gebruiken en als hij wat ouder wordt zeker ook vanaf de Tee als hyzerflip disc met een vlakke finish.

Doordat de disc een iets onderstabiele neiging heeft, kun je hem goed sturen door de hoek waarin je gooit aan te passen. Zeer, zeer allround dus. Korte of langere puts, approach en drives tot 80 meter als je meer ervaring hebt.

Uit Prodigy’s Ace Line, uitgevoerd in DuraFlex glow in the dark plastic.
De kleur van de print kan verschillen.

Speed Glide Turn Fade
3 5 -1 1

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Ace Line DuraFlex Glow Plastic

DuraFlex plastic van Prodigy Disc is een stevig maar zacht aanvoelend plastic dat toch erg veel grip biedt. Naarmate je het veel gebruikt raakt het iets beat in, en wordt het iets onderstabieler. Prodigy heeft alle vinkjes met dit plastic goed geraakt, vergelijkbaar met hun 400 plastic.

DuraFlex GLOW plastic heeft een kleurtje, maar is ook glow in the dark. We adviseren black lights om de discs op te laden, maar met een flits van een camera werkt het ook.

 

 

Extra informatie

Gewicht N/B
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

,

Disc type

Gebruik

Merk

Kleur

,

Gewicht

Diameter

Wij verkopen dé topmerken