Kastaplast K1 Reko-X

17,4517,95

De Kastaplast Reko-X heeft veel overeenkomsten met de Reko, maar heeft een iets naar binnen staande onderkant met een kleine bead, zoals we dat van veel midrange frisbees kennen. Dit geeft hem iets meer stabiliteit zodat je hem ook goed als approach disc of bij de tee-off kunt gebruiken. Hij vecht door het tikje meer stabiliteit ook iets beter tegen de wind, zonder al te veel in te leveren op de putt.

De Reko-X is beschikbaar in K1 en K3 plastic.

Speed Glide Turn Fade
3 3 0 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


K1-PLASTIC
K1 plastic is het meest duurzame plastic van Kastaplast. Het treft een juiste balans tussen stevigheid en het gummy-gevoel dat je moet hebben om de disc goed te laten aanvoelen. Discs in K1 plastic zijn soms licht doorschijnend, soms vol van kleur. Het wordt vooral gebruikt om fairway drivers en distance drivers van te maken.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 180 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

,

Disc type

Gebruik

Merk

Kleur

, , , , , ,

Gewicht

,

Diameter

Wij verkopen dé topmerken