Kastaplast K3 Reko

11,95

De Reko is een betrouwbare, licht ronde putter met een lichte bead. Voelt uitstekend aan en voelt goed in de hand, zeker voor mensen met kleine handen. Door zijn ronde vorm gooit hij zeer gemakkelijk. De rand is iets verstevigd om hem langer mee te laten gaan t.o.v. andere putters.

Het voordeel van de Reko is dat hij ook zeer geschikt is voor hyzer flip drives. Geef hem iets hyzer en wat meer kracht, dan flipt hij op en houdt hij zijn lijn goed vast. Ook zeer geschikt voor annhyzer drivers.

De Reko is beschikbaar in K1 en K3 plastic.

Speed Glide Turn Fade
3 3 0 1
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


K3-PLASTIC
K3 is het basisplastic van Kastaplast. Voldoende grippy in alle weersomstandigheden. Deze discs zijn goedkoper, worden wat eerder beat-in waardoor ze doorgaans onderstabiel worden bij veel gebruik. Vergeleken met veel andere standaard plastics is het K3 plastic vaak iets zachter. K3 plastic is voorbehouden aan vooral de Putters en de Midrange discs. K3 hard plastic is de stevige variant van K3 plastic, vaak verkozen door de meer ervaren spelers.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 180 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Plastic

,

Disc type

Gebruik

Merk

Kleur

, , , , , ,

Gewicht

, ,

Diameter

Wij verkopen dé topmerken