Kastaplast K1 Reko

15,95

De Reko is een betrouwbare, licht ronde putter met een lichte bead. Voelt uitstekend aan en voelt goed in de hand, zeker voor mensen met kleine handen. Door zijn ronde vorm gooit hij zeer gemakkelijk. De rand is iets verstevigd om hem langer mee te laten gaan t.o.v. andere putters.

Het voordeel van de Reko is dat hij ook zeer geschikt is voor hyzer flip drives. Geef hem iets hyzer en wat meer kracht, dan flipt hij op en houdt hij zijn lijn goed vast. Ook zeer geschikt voor annhyzer drivers.

De Reko is beschikbaar in K1 en K3 plastic.

Speed Glide Turn Fade
3 3 0 1
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


K1-PLASTIC
K1 plastic is het meest duurzame plastic van Kastaplast. Het treft een juiste balans tussen stevigheid en het gummy-gevoel dat je moet hebben om de disc goed te laten aanvoelen. Discs in K1 plastic zijn soms licht doorschijnend, soms vol van kleur. Het wordt vooral gebruikt om fairway drivers en distance drivers van te maken.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 180 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Plastic

, ,

Disc type

Gebruik

Merk

Kleur

, , , , , , , , , , , ,

Gewicht

, ,

Diameter

Wij verkopen dé topmerken