Kastaplast K1 Berg

15,9517,45

De Berg is een langzame, diepe, overstabiele putter met een ergonomische rand bovenop de disc. Door die specifieke vorm voelt deze disc niet voor iedereen geweldig aan. Maar aan alles kun je wennen.
Want: Voor het vluchtpatroon valt veel te zeggen. Bijna geen glide en genoeg fade om ook bij tegenwind niet voorbij het target te zweven. Als je de Berg wat snelheid meegeeft, dan vliegt hij gewoon rechtdoor en stabiel met wat fade aan het eind.

De Berg is beschikbaar in K1, K1 Glow, K1 Soft en K3 plastic.

Speed Glide Turn Fade
1 1 0 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €45 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


K1-PLASTIC
K1 plastic is het meest duurzame plastic van Kastaplast. Het treft een juiste balans tussen stevigheid en het gummy-gevoel dat je moet hebben om de disc goed te laten aanvoelen. Discs in K1 plastic zijn soms licht doorschijnend, soms vol van kleur. Het wordt vooral gebruikt om fairway drivers en distance drivers van te maken.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Wij verkopen dé topmerken