Innova XT Nova

15,95

De XT Nova is een zeer vlak vliegende putter gemaakt met de overmold-techniek, die twee Pro plastic soorten in één frisbee combineert. Het was de eerste Innova putter waarbij gebruik werd gemaakt van deze technologie en hij was direct een ´hit´.

De rand wordt eerst gemaakt uit zacht & grippy materiaal. Wanneer dat is uitgehard, wordt het middelste deel erin gespoten met een iets stijver plastic. Die stijfheid zorgt voor een preciese vlucht, ook op de langere worpen. Terwijl de rand zeer grippy is, ook in de regen. De rand zorgt er ook voor dat de frisbee niet weg glijdt op een gladde ondergrond.
De XT Nova heeft weinig fade, maar tegelijkertijd ook iets meer high speed stabiliteit dan de DX Aviar Putt & Approach.

Speed Glide Turn Fade
2 3 0 0
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


XT PLASTIC
XT Plastic van Innova is super stroef en grippy. Bij somige discs heeft het wel wat weg van fijn schuurpapier. Vooral bij putters en midranges geeft dat erg veel controle, vandaar dat vooral die discs in dat plastic worden gemaakt.

KLEUR EN GEWICHT
Bij het kopen van deze frisbee kun je de kleur selecteren. Wij proberen de afbeelding van de disc zo waarheidsgetrouw weer te geven, maar dat is best ingewikkeld. Ten eerste omdat verschillende schermen de kleur verschillend weergeven. Bovendien omdat er verschillende schakeringen van kleuren bestaan en de belichting tijdens het fotograferen ook zeer bepalend is. Er kan dus iets verschil zijn tussen de kleur die het plaatje weergeeft en de frisbee die je ontvangt.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

Disc type

Gebruik

Merk

Gewicht

, , , ,

Diameter

Kleur Flight Plate

Blauw, Geel, Hemelsblauw, Hot Pink, Oranje, Paars, Rood, Roze, Wit, Zwart

Kleur Rand

Blauwgroen (Teal), Donkerblauw, Donkergrijs, Hemelsblauw, Paars, Rood, Roze, Wit, Zwart

Wij verkopen dé topmerken