Innova Star AviarX3

17,95

De AviarX3 is Innova´s stabielste Aviar variant, speciaal ontwikkeld voor de keiharde fade. Vooral geschikt voor Hyzer approaches en worpen tegen de wind in. Met een fade van 3 komt hij in het bereik dat voorheen behouden was voor de Pig en de Rhyno. Toch is hij maar 1 mm platter dan de best slanke Aviar3.

Als Standardputter denken wij niet dat hij in veel tassen zal belanden, daarvoor heeft hij teveel snelheid nodig, Maar als Hyzerputter of voor die dagen met veel tegenwind kan hij zeker tot voordeel leiden. Daar kan hij op zowel de backhand als de forehand worpen worden gebruikt, wanneer je een turn-over absoluut wilt voorkomen.
Omdat de X3 zeer hoge werpsneheden verdraagt zonder om te klappen, kan hij door ervaren werpers ook worden gebruikt als midrange en zelfs voor worpen tot 100 meter. Voor die spelers met een agrressieve speelwijze, maar zonder al te veel verlies aan controle.

Speed Glide Turn Fade
3 2 0 3
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


STAR PLASTIC
Innovas Star Plastic is gemaakt van een speciale mix van duurzame PE Polymeren, wat erg veel grip oplevert. Star Plastic biedt hierdoor dezelfde duurzaamheid als Champion Plastic, plus verbeterde grip. Star discs hebben hetzelfde vluchtpatroon als Champion discs. Hoge prestatie, levensduur bij veelvuldig gebruik en supergrip maken het star plastic de ideale keuze voor ervaren frisbeegolfers.

KLEUR EN GEWICHT
Bij het kopen van deze frisbee kun je de kleur selecteren. Wij proberen de afbeelding van de disc zo waarheidsgetrouw weer te geven, maar dat is best ingewikkeld. Ten eerste omdat verschillende schermen de kleur verschillend weergeven. Bovendien omdat er verschillende schakeringen van kleuren bestaan en de belichting tijdens het fotograferen ook zeer bepalend is. Er kan dus iets verschil zijn tussen de kleur die het plaatje weergeeft en de frisbee die je ontvangt.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Disc type

Gebruik

Merk

Plastic

Gewicht

, , , ,

Kleur

, , , , , , ,

Diameter

Wij verkopen dé topmerken