Innova KC Pro Animal

13,75

De Animal van Innova is een stabiele approach disc die je kunt gebruiken voor je upshot of als putter bij tegenwind. Hij is geschikt voor zowel forehand als backhand en wordt gemaakt in KC Pro, Star, XT en Pro plastic.

Hij heeft geen enorme glide, fade of speed. Wat hij wel heeft, is de eigenschap om te gaan waar je hem gooit. Deze disc laat dus gewoon eerlijk zien waar jij mikt en met welke snelheid. De Animal heeft een thumbtrac zoals ook de Pig en de Rhyno. Het geeft de disc meer stabiliteit bij hogere snelheden.

Speed Glide Turn Fade
2 1 0 1
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €45 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


De Animal is bedoeld voor het spelen van Disc Golf. Hij is niet ontworpen om te vangen, al kan dat met een putter voor de geoefende vanger wel. Meer informatie over gooien en het vangen vind je in deze link. Dit zegt Dave Dunipace van Innova over de Animal.

Gewicht

De Animal is leverbaar tot 175 gram. Het gewicht van een frisbee bepaalt - samen met het type - met hoeveel snelheid je hem gooien kunt. Een zware disc is moeilijker in het begin, maar werkt op de lange termijn beter. Een lichtgewicht frisbee gooit makkelijk in het begin, maar wordt moeilijk beheersbaar als je beter wordt. Verder bepaalt je kracht en leeftijd een beetje waar je maximum ligt. Meer info vind je hier.

Kleur

De Animal is leverbaar in verschillende kleuren. De reden waarom je geen kleuroptie aan kunt vinken is omdat er te veel verschillende kleuren zijn. (Soms al wel 8 verschillende kleuren oranje).

Advies voor beginners

De Animal raden wij aan voor beginners. Frisbeewinkel heeft een Disc Golf keuzehulp als je advies wilt bij het bestellen van je Disc Golf frisbee. Je kunt ons ook mailen op klantenservice@frisbeewinkel.nl. Wil je een frisbee kopen om mee over te gooien of om Ultimate frisbee te spelen, kijk dan hier voor advies.

Speed, Glide, Turn & Fade

De vluchteigenschappen van Disc Golf frisbees worden uitgedrukt door middel van het Innova Stability System. Een goed advies voor beginners is dat je een putter in ieder geval nodig hebt, en dat je in het begin geen discs moet nemen met een speed groter dan 8 of 9.

KC Pro Plastic

Innova heeft voor Ken Climo ( 11 keer wereldkampoioen bij de heren) een aantal discs in de speciale KC uitvoering uitgebracht. Het plastic is duurzaam, lekker stroef uitgevoerd en iets overstabieler dan de normale DX variant van de frisbees. Ze hebben ook een speciale print, uitgevoerd met de handtekening van Ken Climo.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Disc type

,

Gebruik

Merk

Plastic

Weight

, , , ,

Wij verkopen dé topmerken