Innova Halo Star AviarX3

27,45

De AviarX3 is Innova´s stabielste Aviar-variant, speciaal ontwikkeld voor de keiharde fade. Vooral geschikt voor Hyzer approaches en worpen tegen de wind in. Met een fade van 3 komt hij in het bereik dat voorheen behouden was voor de Pig en de Rhyno. Toch is hij maar 1 mm platter dan de best slanke Aviar3.

Als standaard putter denken wij niet dat hij in veel tassen zal belanden, daarvoor heeft hij teveel snelheid nodig, maar als hyzer-putter of voor die dagen met veel tegenwind kan hij zeker voordelig zijn. Hij kan dan voor zowel de backhand als de forehand worpen worden gebruikt, wanneer je een turn-over absoluut wilt voorkomen.
Omdat de AviarX3 zeer hoge werpsneheden verdraagt zonder om te klappen, kan hij door ervaren werpers ook worden gebruikt als midrange en zelfs voor worpen tot 100 meter. Voor die spelers met een agressieve speelwijze, maar zonder al te veel verlies aan controle.

Uitgevoerd in meerkleurig, duurzaam en fijn in de hand liggend Halo Star plastic.

Speed Glide Turn Fade
3 2 0 3
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


HALO STAR PLASTIC
Het Halo Star plastic van Innova verschilt in kwaliteit niet veel van diens Star plastic, maar ziet er supercool uit. Net als Star houdt Halo Star zich goed, raakt niet snel beat-in, behoudt zijn vluchteigenschappen voor lange tijd en voelt goed aan in de hand. Een veelkleurig, uitstekend “premium plastic”.

Als er al verschil zit in het vluchtpatroon ten opzichte van Star plastic, dan is Halo Star een klein beetje stabieler (dat wil zeggen: heeft iets meer de neiging links af te buigen wanneer geworpen met een right-handed backhand), maar dat is alleen het geval bij de distance drivers. Je koopt Halo Star discs dus vooral voor de coole look, als je dat de meerkosten ten opzichte van Star waard vindt. Wij vinden in ieder geval van wel!

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende werpers, echter een schijf uit de categorie Ultimate Frisbee is hier veel beter voor geschikt. Zie onze FAQ voor meer informatie over frisbees.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Disc type

Gebruik

Merk

Plastic

Gewicht

,

Kleur

, ,

Diameter

Wij verkopen dé topmerken