Innova Halo Star Aviar

27,45

De Aviar is de meeste gebruikte putter ter wereld. In 1984 op de markt gebracht door Innova als alternatief voor de Aero, is het nu de absolute bestseller onder de disc golf discs. Door zijn uitstekende vluchteigenschappen en het feit dat hij gemakkelijk in de hand ligt is deze schijf zowel voor de putt als de middellange afstand te gebruiken. De ideale schijf als je met slechts één schijf wilt ontdekken hoe leuk disc golf kan zijn.
Als evenementenbureau is deze disc golf frisbee ook een aanrader voor bijvoorbeeld het organiseren van bedrijfsuitjes met disc golf. We zorgen dan ook normaliter voor voldoende voorraad in een aantal frisse kleuren, zodat we op kleur en gewicht ruimschoots kunnen leveren.

Uitgevoerd in meerkleurig, duurzaam en fijn in de hand liggend Halo Star plastic.

Speed Glide Turn Fade
2 3 0 1

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


HALO STAR PLASTIC
Het Halo Star plastic van Innova verschilt in kwaliteit niet veel van diens Star plastic, maar ziet er supercool uit. Net als Star houdt Halo Star zich goed, raakt niet snel beat-in, behoudt zijn vluchteigenschappen voor lange tijd en voelt goed aan in de hand. Een veelkleurig, uitstekend “premium plastic”.

Als er al verschil zit in het vluchtpatroon ten opzichte van Star plastic, dan is Halo Star een klein beetje stabieler (dat wil zeggen: heeft iets meer de neiging links af te buigen wanneer geworpen met een right-handed backhand), maar dat is alleen het geval bij de distance drivers. Je koopt Halo Star discs dus vooral voor de coole look, als je dat de meerkosten ten opzichte van Star waard vindt. Wij vinden in ieder geval van wel!

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende werpers, echter een schijf uit de categorie Ultimate Frisbee is hier veel beter voor geschikt. Zie onze FAQ voor meer informatie over frisbees.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Disc type

Gebruik

Merk

Plastic

Gewicht

, ,

Kleur

, , , , ,

Diameter

Wij verkopen dé topmerken