Innova DX Dart

10,95

De Dart is de kleinere versie van de Aero die in 2010 op de markt kwam. Geschikt voor afstanden tot 60 meter en een vlak vluchtpatroon (Turn en Fade zijn beide 0). Hij is een beetje sneller dan de Aviar en heeft een iets spitser toelopende rand. Fijne grip en een goede release We zien deze disc golf schijf wel eens in handen van Ultimate spelers die ermee staan over te gooien.
Een allround schijfje dus voor het kortere spel. Speed 3, wat officieel een putter is natuurlijk. Toch: Met een Glide van 4 moet je tijdens het spelen oppassen dat de Dart niet blijft vliegen zodat je je doel vorobij schiet.
De Dart is verkrijgbaar in alle Innova plastics. Dus glad en stevig in Champion, Hard en op termijn iets understable in DX, super grippy in R-Pro, flexibel in (echo)Star en super zacht in Gstar plastic. Voor ieder wat wils als deze eigenschappen iets voor je zijn.

Speed Glide Turn Fade
3 4 0 0

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DX PLASTIC
DX plastic (kort voor Deluxe) biedt het breedste spectrum aan discs van Innova. Ze zijn uitstekend geprijsd en bieden goede grip bij veel weersomstandigheden. DX discs zijn onderheving aan beschadiging en zullen uiteindelijk een nieuw vluchtpatroon aannemen. Veel Professionals hebben een aantal oude discs in hun tas die ze niet willen missen. Sommige DX discs zijn verkrijgbaar in glow in the dark plastic (zie hiervoor onze sectie glow discs).

KLEUR EN GEWICHT
Bij het kopen van deze frisbee kun je de kleur selecteren. Wij proberen de afbeelding van de disc zo waarheidsgetrouw weer te geven, maar dat is best ingewikkeld. Ten eerste omdat verschillende schermen de kleur verschillend weergeven. Bovendien omdat er verschillende schakeringen van kleuren bestaan en de belichting tijdens het fotograferen ook zeer bepalend is. Er kan dus iets verschil zijn tussen de kleur die het plaatje weergeeft en de frisbee die je ontvangt.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn
Fade
Plastic

Disc type

Gebruik

Merk

Gewicht

, , , ,

Diameter

Kleur

, , , , , ,

Wij verkopen dé topmerken