Discmania Active Premium Sensei

13,95

De Sensei van Discmania is een putter met een laag profiel (extreem flat top). Daarmee ligt hij lekker vlot in de hand. Hij vliegt vrij neutraal rechtdoor en met dat kleine beetje fade aan het einde dat je nodig hebt om lekker tussen de kettingen te geraken. Deze disc kan besteld worden op kleur, en is altijd 175 gram. 

De Sensei kan ook dienst doen als approach disc. Op hogere snelheid gegooid, vliegt hij zonder al te veel fade. Daarmee is hij zowel geschikt voor hyzers, annhyzers en vlakke worpen.

Uitgevoerd in Active Premium plastic.
Deze disc is verkrijgbaar in rose, geel en blauw.

Speed Glide Turn Fade
3 3 0 1
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA ACTIVE PREMIUM PLASTIC
Discmania Active Premium is het iets duurzamere plastic dat is ontstaan uit de samenwerking tussen Discmania en Yikunsports uit China. Het is een glad en duurzaam plastic geschikt voor de ervaren beginner tot en met de professional.

Een betaalbaar duurzaam plastic, toegankelijk voor spelers van alle skill levels.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Disc Golf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gebruik

Disc type

Merk

Plastic

Kleur

, ,

Diameter

Wij verkopen dé topmerken