Discmania S-Line P2 Putter

18,95

De P2 is de meest geliefde putter van Discmania, en eigenlijk een geweldige standaard putter, Hij is vergelijkbaar met de Innova Aviar, en is erg allround. De licht hoge rand maakt de P2 stabiel, zonder bij het eind van de vlucht sterk om te klappen. Ideaal voor korte worpen met veel pols-actie en fade voor putts tussen 10 en 15 meter. De P2 is ook zeer stabiel bij hogere snelheden, wat vooral bij winderige omstandigheden voordeel biedt. Het maakt de P2 ook geschikt voor drives, vooral in S-Line plastic. Daarmee krijg je niet alleen een hogere duurzaamheid dan in D-Line plastic, ook is de P2 in S-Lone plastic ook iets meer stabiel bij die hogere snelheden dan de D-Line P2.

De P2 wordt sinds 2021 weer gemaakt in de nieuwe P2 Flex 2 uitvoering.

Speed Glide Turn Fade
2 3 0 1

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA 2023 S-LINE PLASTIC

Discmania S-Line plastic werd vroeger gemaakt in de Innova fabrieken. Er was dus geen verschil met Innova Star plastic. In 2023 brengt Discmania het S-Line plastic opnieuw uit. Het voelt iets grippier en iets steviger aan. Super duurzaam plastic doet, van de allerhoogste kwaliteit.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Disc type

Gebruik

Merk

Plastic

Diameter

Kleur

, , , , ,

Gewicht

Wij verkopen dé topmerken