Discmania Active Premium Glow Sensei

17,95

De Sensei van Discmania is een populaire flat top putter en is nu verkrijgbaar in Glow Active Premium Plastic. Vooral voor de donkere maanden van het jaar een fijne schijf die goed vindbaar blijft. En wat een geweldige print.

Hij vliegt vrij neutraal rechtdoor en met dat kleine beetje fade aan het einde dat je nodig hebt om lekker tussen de kettingen te geraken. Deze disc is altijd 175 gram.  De Sensei kan ook dienst doen als approach disc. Op hogere snelheid gegooid, vliegt hij zonder al te veel fade. Daarmee is hij zowel geschikt voor hyzers, annhyzers en vlakke worpen.

Speed Glide Turn Fade
3 3 0 1
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA ACTIVE PREMIUM PLASTIC
Discmania Active Premium is het iets duurzamere plastic dat is ontstaan uit de samenwerking tussen Discmania en Yikunsports uit China. Het is een glad en duurzaam plastic geschikt voor de ervaren beginner tot en met de professional.

Een betaalbaar duurzaam plastic, toegankelijk voor spelers van alle skill levels.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Disc Golf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Gebruik

Disc type

Merk

Plastic

,

Diameter

Wij verkopen dé topmerken