Discmania D-Line P2 Flex 2

12,75

De P2 is de meest geliefde putter van Discmania. De licht hogere rand maakt de P2 stabiel, zonder bij het eind van de vlucht sterk om te klappen. Ideaal voor korte worpen met veel pols-actie en fade in putts tussen 10 en 15 meter. De P2 is ook zeer stabiel bij hogere snelheden, wat vooral bij winderige omstandigheden voordeel biedt. Het maakt de P2 ook geschikt voor drives. Vanwege die allround eigenschappen is de P2 zo geliefd.

De P2 wordt sinds 2021 weer gemaakt in de nieuwe P2 Flex 2 uitvoering.

Speed Glide Turn Fade
2 3 0 1

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA D-LINE PLASTIC
Het meest voordeling plastic in het assortiment van Discmania. D-Line plastic biedt een goede grip, ook onder natte omstandigheden. Ideaal voor putters, die in D-Line plastic grippy, tegelijkertijd zacht en solide aanvoelen. De vluchteigenschappen veranderen met slijtage. Discs worden daardoor geleidelijk minder overstabiel.

D-Line plastic van Discmania kun je vergelijken met DX plastic van Innova. De meeste modellen zijn alleen in Europa verkrijgbaar.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Disc type

Gebruik

Merk

Plastic

Diameter

Kleur

, , , , ,

Gewicht

,

Wij verkopen dé topmerken