Discmania Active Shogun

9,25

De Shogun van Discmania is een langzame en stabiele beaded putter waarop je ook in winderige omstandigheden kunt vertrouwen. Ontworpen om een goede hoeveelheid kracht te weerstaan, biedt deze diepe putter een comfortabel, ergonomische grip en een relatief rechte vlucht met een minimale lage-snelheid fade, waardoor hij matige windweerstand kan weerstaan met point-and-shoot-nauwkeurigheid. Deze disc golf disc is fijn voor putts, approach shots en kortere drives vanaf de tee.

Uitgevoerd in het Active plastic van Discmania.

Speed Glide Turn Fade
2 4 0 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA ACTIVE PLASTIC
Discmania Active is een betaalbare en toegankelijke lijn van Disc Golf discs, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Discmania heeft dit plastic samen met Yikunsports uit China ontwikkeld. Het is een zacht en grippy plastic dat zich in alle weersomstandigheden goed houdt. Het heeft daarmee een uitstekende verhouding tussen grip en duurzaamheid.

Alle Discmania Active discs wegen tussen de 165 en de 170 gram. Betaalbaar en toegankelijk voor spelers van alle skill levels.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gebruik

Merk

Plastic

Kleur

, ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken