Discmania Active Sensei

Oorspronkelijke prijs was: €9,95.Huidige prijs is: €9,45.

De Sensei is een putter met een laag profiel, maar zonder enorme fade. Ideaal en veelzijdig, ook als midrange disc. Hij heeft een vrij neutrale vlucht (niet overstabiel of onderstabiel), met een klein betje fade aan het einde. Ideaal. als je hem van wat verder weg gooit, kun je er dus ook makkelijk een vlakke lijn mee gooien. Zodoende is hij ook erg geschikt als allround approach putter.

De Sensei is beschikbaar in verschillende kleuren en wegt altijd 175 gram.

Speed Glide Turn Fade
3 3 0 1
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA ACTIVE PLASTIC
Discmania Active is een betaalbare en toegankelijke lijn van Disc Golf discs, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Discmania heeft dit plastic samen met Yikunsports uit China ontwikkeld. Het is een zacht en grippy plastic dat zich in alle weersomstandigheden goed houdt. Het heeft daarmee een uitstekende verhouding tussen grip en duurzaamheid.

Alle Discmania Active discs wegen tussen de 165 en de 170 gram. Betaalbaar en toegankelijk voor spelers van alle skill levels.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Fade

Gebruik

Disc type

Diameter

Merk

Plastic

Kleur

, ,

Wij verkopen dé topmerken