Daredevil Woodchuck

13,95

Deze putter voor Disc Golf Het is de meest flexibele disc ter wereld met super grip. De vorm van de Woodchuck maakt de frisbee geschikt voor stabiele rechte putts. Het feit dat de disc dubbel kan vouwen zorgt ervoor dat de aanraking met de kettingen de vlucht direct breekt. En als je de put toch mist, dan rolt deze frisbee zeker niet weg. Een uitstekende frisbee voor de serieuze beginner, die rustig en beheerst wil leren gooien. Wij raden deze frisbee ook aan voor kinderen om discgolf mee te beginnen, omdat hij duurzaam is en je jezelf (en anderen) niet gemakkelijk kunt verwonden.

Ontwerp door: Wah Phung Lu

Gewicht: 165-167 grams

Speed Glide Turn Fade
2 2 -1 0

 

Artikelnummer: N/B Categorie:

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


ELASTIC PERFORMANCE PLASTIC
EP plastic is het meest buigzame en tevens het meest stroeve plastic van Daredevil. Het is zo buigzaam dat je deze frisbees letterlijk dubbel kunt vouwen. Super flexibele discs vergen een zeer rustige en gecoordineerde worp. Ideaal voor spelers met wat minder power. Groot voordeel van deze discs is dat ze altijd blijven liggen waar ze neerkomen.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Drijft in water

Plastic

Disc type

Gebruik

Kleur

, ,

Diameter

Merk

Wij verkopen dé topmerken