Innova Star Mako3

17,95

De Mako3 is een superstabiele allround Midrange frisbee voor Disc Golf. Uitermate geschikt voor beginners. Als je hem vlak weggooit, dan vliegt hij gewoon lekker rechtdoor, op een hyzer volgt hij die route en een annhyzer houdt hij ook met voldoende spin.

Bij hogere snelheden kun je hem als Pro ook gebruiken voor de Middellange turnover shots en Annhyzers omdat hij een beetje turn krijgt. De Mako3 is voor alle spelers een uitstekende keus. Als je een rondje moet spelen met maar 1 schijf, dan zou de Mako3, de Wombat of de Svea je keus wel eens kunnen zijn.

SpeedGlideTurnFade
5500

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


De Make3 is bedoeld voor het spelen van Disc Golf, niet om mee te gooien en vangen. Meer informatie over gooien en het vangen vind je in deze link.

Gewicht

De Mako3 is leverbaar tot 180 gram. Het gewicht van een frisbee bepaalt - samen met het type - met hoeveel snelheid je hem gooien kunt. Een zware disc is moeilijker in het begin, maar werkt op de lange termijn beter. Een lichtgewicht frisbee gooit makkelijk in het begin, maar wordt moeilijk beheersbaar als je beter wordt. Verder bepaalt je kracht en leeftijd een beetje waar je maximum ligt. Meer info vind je hier.

Advies voor beginners

De Mako3 is absoluut een toegankelijke beginners frisbee. Frisbeewinkel heeft - als je wilt - een Disc Golf keuzehulp als je advies wilt bij het maken van je keuze. Je kunt ons ook mailen op klantenservice@frisbeewinkel.nl. Wil je een frisbee kopen om mee over te gooien of om Ultimate frisbee te spelen, kijk dan hier voor advies.

Speed, Glide, Turn & Fade

De vluchteigenschappen van Disc Golf frisbees worden uitgedrukt door middel van het Innova Stability System. Een goed advies voor beginners is dat je een putter in ieder geval nodig hebt, en dat je in het begin geen discs moet nemen met een speed groter dan 8 of 9.

Star Plastic

Innovas Star Plastic is gemaakt van een speciale mix van duurzame PE Polymeren, wat erg veel grip oplevert. Star Plastic biedt hierdoor dezelfde duurzaamheid als Champion Plastic, plus verbeterde grip. Star discs hebben hetzelfde vluchtpatroon als Champion discs. Hoge prestatie, levensduur bij veelvuldig gebruik en supergrip maken het star plastic de ideale keuze voor ervaren frisbeegolfers.

Wij verkopen dé topmerken