Kastaplast Järn Midrange

11,9517,45

De Järn van Kastaplast is een zeer overstabiele midrange met een hoge fade. Zelfs als je met veel power of veel annhyzer gooit, eindigt deze disc altijd met een fade, zelfs in winderige omstandigheden. Vooral sidearm spelers met een sterke arm zullen blij zijn met deze disc.

Hij heeft niet enorm veel glide, maar houdt zijn lijn goed als je hem genoeg power mee geeft. Hij vergelijkt wel een beetje met de Westside Harp of de discmania Tactic. De Järn heeft een licht holle top. Järn betekent ijzer in het Zweeds.

Als beginner raden wij discs met veel fade – zoals deze Järn – in principe niet aan. Als je hem een beetje te plat weggooit of een beetje te weinig snelheid meegeeft, dan zet hij zijn fade direct in en komt hij nergens.

Uitgevoerd in K1 plastic.

Speed Glide Turn Fade
4.5 3 0 3
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


K1-PLASTIC
K1 plastic is het meest duurzame plastic van Kastaplast. Het treft een juiste balans tussen stevigheid en het gummy gevoel dat je moet hebben om de disc goed te laten aanvoelen. Discs in K1 plastic zijn soms licht doorschijnend, soms vol van kleur. Het wordt vooral gebruikt om fairway drivers en distance drivers van te maken.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Speed

Glide

Fade

Plastic

,

Gebruik

Merk

Kleur

, , , , , , , , , ,

Gewicht

,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken