Kastaplast Svea

11,9517,45

De Svea is een midrange met superveel glide. Als je een rondje wilt spelen met slechts één schijf, dan kan dit een serieuze optie zijn. Precisie en uiterste controle voor alle worpen tussen de 5 en de 80 meter.

De ideale beginners disc, voor als je niet te veel verschillende discs in je tas wilt stoppen. Voor gevorderden is hij geschikt om gecontroleerd uit de problemen te raken of om een roller mee te gooien. Hij heeft een laag profiel, geschikt dus ook voor de kleinere handen met wat minder power. Daarmee verschilt hij iets van de Innova Wombat, waar hij wel een beetje op lijkt. De Svea is verkrijgbaar in K1 plastic en K3 Hard plastic.

SpeedGlideTurnFade
56-10
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


K1-PLASTIC
K1 plastic is het meest duurzame plastic van Kastaplast. Het treft een juiste balans tussen stevigheid en het gummy gevoel dat je moet hebben om de disc goed te laten aanvoelen. Discs in K1 plastic zijn soms licht doorschijnend, soms vol van kleur. Het wordt vooral gebruikt om fairway drivers en distance drivers van te maken.

K3-PLASTIC
K3 is het basisplastic van Kastaplast. Voldoende grippy in alle weersomstandigheden. Deze discs zijn goedkoper, worden wat eerder beat-in waardoor ze doorgaans onderstabiel worden bij veel gebruik. Vergeleken met veel andere standaard plastics is het K3 plastic vaak iets zachter. K3 plastic is voorbehouden aan vooral de Putters en de Midrange discs. K3 hard plastic is de stevige variant van K3 plastic, vaak verkozen door de meer ervaren spelers.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Wij verkopen dé topmerken