Innova XT Avatar Overmold

15,95

De Avatar van Innova Champion Disc is een enorm veelzijdige midrange met DNA van de Lion, Atlas en Roc3. Door zijn betrouwbare fade kan hij zowel gebruikt worden voor backhand als forehand upshots.

Hij is gemaakt door gebruik te maken van de overmold techniek, waarbij de stevige flight dome wordt vastgesmolten aan de rand.

Speed Glide Turn Fade
5 4 0 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


XT PLASTIC
XT Plastic van Innova is super stroef en grippy. Bij somige discs heeft het wel wat weg van fijn schuurpapier. Vooral bij putters en midranges geeft dat erg veel controle, vandaar dat vooral die discs in dat plastic worden gemaakt.

KLEUR EN GEWICHT
Bij het kopen van deze frisbee kun je de kleur selecteren. Wij proberen de afbeelding van de disc zo waarheidsgetrouw weer te geven, maar dat is best ingewikkeld. Ten eerste omdat verschillende schermen de kleur verschillend weergeven. Bovendien omdat er verschillende schakeringen van kleuren bestaan en de belichting tijdens het fotograferen ook zeer bepalend is. Er kan dus iets verschil zijn tussen de kleur die het plaatje weergeeft en de frisbee die je ontvangt.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt. Zie onze FAQ in het linker menu voor meer informatie over frisbees.

Extra informatie

Gewicht 180 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Gewicht

, , ,

Disc type

Diameter

Kleur Flight Plate

Blauw, Geel, Hemelsblauw, Hot Pink, Paars, Wit

Kleur Rand

Grijs, Groen, Hemelsblauw, Oranje, Rood, Wit, Zwart

Wij verkopen dé topmerken