Innova Star Wombat3

17,95

De De Star Wombat3 voelt zeer goed in je hand en is heel erg makkelijk om accuraat mee te gooien. De VTech rand en het vlakke profile draagt bij aan de stevigheid van de disc en daardoor is het zowel voor  de backhand als de forehand een goede alrounder.

Absoluut een aanrader voor iedereen die maximale controle wil. En wie wil dat in Disc Golf niet? Voor beginners een disc war je goed mee gooien leert en voor gevorderden geweldige controle. Op een anhyzer release houdt deze disc zijn lijn zonder enige fade. Vlakke worpen blijven vlak.

Speed Glide Turn Fade
5 6 -1 0
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


STAR PLASTIC
Innova\'s Star Plastic is gemaakt van een speciale mix van duurzame PE Polymeren, wat erg veel grip oplevert. Star Plastic biedt hierdoor dezelfde duurzaamheid als Champion Plastic, plus verbeterde grip. Star discs hebben hetzelfde vluchtpatroon als Champion discs. Hoge prestatie, levensduur bij veelvuldig gebruik en supergrip maken het star plastic de ideale keuze voor ervaren frisbeegolfers.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt. Zie onze FAQ voor meer informatie over frisbees.

Extra informatie

Gewicht 180 g
Speed

Glide

Turn

Plastic

Gebruik

Merk

Diameter

Gewicht

, , , ,

Disc type

Kleur

, , , , , , , ,

Wij verkopen dé topmerken