Innova Star Rancho Roc

17,95

Let op: De kleur van de print verschilt per frisbee.

De Roc is Innovas meest verkochte midrange disc en zeer populair naast de Mako3. Het is een stabiele midrange die zijn lijn houdt, vooral vlak en hyzer. Ook forehand kun je er dus goed mee uit de voeten en tegen de wind staat hij zijn mannetje. Met een Roc heb je een schijf die je voor lange tijd zult gebruiken.

De vorm van de Roc is nooit verandert, er zijn wel meerdere varianten op gemaakt. Naast de DX Roc heb je de KC Pro Roc (in hard, stevig en glad plastic), de VRoc (met iets minder fade), de Rancho Cucamonga Roc (genoemd naar de vestigingsplaats van het Innova hoofdkwartier) en recenter de Roc3 (meer snelheid, ook in DX en als Champion Roc3 verkrijgbaar) en de Rocx3 met nog meer fade (ook als DX RocX3 en als Champion RocX3).

Speed Glide Turn Fade
4 4 0 3

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


STAR PLASTIC
Innovas Star Plastic is gemaakt van een speciale mix van duurzame PE Polymeren, wat erg veel grip oplevert. Star Plastic biedt hierdoor dezelfde duurzaamheid als Champion Plastic, plus verbeterde grip. Star discs hebben hetzelfde vluchtpatroon als Champion discs. Hoge prestatie, levensduur bij veelvuldig gebruik en supergrip maken het star plastic de ideale keuze voor ervaren frisbeegolfers.

KLEUR EN GEWICHT
Bij het kopen van deze frisbee kun je de kleur selecteren. Wij proberen de afbeelding van de disc zo waarheidsgetrouw weer te geven, maar dat is best ingewikkeld. Ten eerste omdat verschillende schermen de kleur verschillend weergeven. Bovendien omdat er verschillende schakeringen van kleuren bestaan en de belichting tijdens het fotograferen ook zeer bepalend is. Er kan dus iets verschil zijn tussen de kleur die het plaatje weergeeft en de frisbee die je ontvangt.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Gebruik

Merk

Plastic

Gewicht

, , ,

Kleur

, , , , , , ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken